Personlig trening/rehabilitering med kiropraktor

Personlig trening og rehabilitering med kiropraktor

Det er viktig for å unngå nye plager at du som pasient følger opp med egeninnsats. Vår avdeling i Tennebekk tilbyr et skreddersydd treningsprogram tilpasset deg og dine behov. Vår Personlig Trener er i tillegg utdannet kiropraktor. Hun vil etter en samtale og undersøkelse følge deg tett opp i vår treningssal.

Meraki Helse tilbyr gruppetimer og individuelle treninger. Dette i tett samarbeid med våre øvrige terapeuter. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Kiropraktor og personlig trener synne fredheim aronsen

Synne har bakgrunn som Personlig Trener før hun utdannet seg til kiropraktor. I tillegg til erfaring med gruppetimer og individuelle timer har hun treningsbakgrunn innen flere idretter og senest med håndball på høyt nasjonalt nivå. Under sin masterutdannelse som kiropraktor har hun spesialisert seg innen trening og rehabilitering.

Synne har en spesiell interesse for hvordan trening kan hjelpe deg å bli sterkere og lindre kroniske smerter. I tillegg har hun en forståelse for effekten trening har på det mentale. Gjennom sin utdannelse og erfaring som kiropraktor har hun også en økt forståelse for hvordan trening påvirker nervesystemet. På denne måten vil du som pasient hos oss få et optimalt utbytte av treningen din. Enten du ønsker å forebygge fremtidige plager eller trenger veiledning for å optimalisere din nåværende trening.

Hvor kan jeg få hjelp?

Opplever du svimmelhet? Meraki Helse tilbyr et tverrfaglig helseteam, som sammen finner årsakene og riktig behandling. Vi tilbyr utredning, behandling og forebygging. Gå gjerne inn på timebestilling på vår hjemmeside eller ring oss direkte på 561 26 966.

Velkommen til oss!

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?