Rehabilitering med fysioterapeut

Rehabilitering med fysioterapeut

Rehabilitering med fysioterapeut (fysikalsk rehabilitering) kan være aktuelt for deg som har eller har hatt skade eller sykdom som begrenser din funksjon. Det er også aktuelt for deg som ikke er skadet eller syk, men som ønsker å komme i gang med trening for å øke kroppens kapasitet, eller for å forebygge eventuell skade. Dersom du er usikker på hvordan eller hvor mye du kan trene, kan du bestille en time med fysioterapeut og få tilrettelagt et program som passer for deg og dine forutsetninger.

Hofte, kne og skulder er eksempler på ledd som er utsatt for mye belastning gjennom livet og kan skape ulike plager. Slitasjeforandringer (artrose) og senebetennelser (tendinopati) er blant de vanlige tilstander som mange er plaget med i løpet av livet.

Hos oss kan en få hjelp til å styrke kroppen til å være mer rustet til en eventuell operasjon, til å utsette operasjon eller til å unngå operasjon. Dette kan for eksempel være en menisk- eller korsbåndoperasjon.

Våre fysioterapeuter benytter oss av ulike behandlingsteknikker som mobilisering og massasje for å myke opp i dyptliggende vev for å dempe smerte og for å bevisstgjøre området/ muskulaturen som skal trenes opp igjen. Vi benytter også redskaper som slynge og tape-teknikker for å få et bedre resultat av treningen.

Spørsmål om rehabilitering – ring oss på telefon 56 12 69 66

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?