Yoga

Meraki Helse har startet med «Yoga for stive». Disse yoga-timene spesielt tilpasset dem som sliter med nakke- og ryggplager.

 

I yoga har vi søkelys på hele mennesket, både kropp, sinn og sjel. Gjennom fysiske øvelser vil du utvikle bevegelighet, fysisk og mental styrke og økt tilstedeværelse. Pusten har en sentral plass, og hver time avsluttes med avspenning.

Praksisen tilrettelegges etter alder, ferdighetsnivå og eventuelle fysiske utfordringer, og praktiseres av både kvinner og menn. Forbedret kroppsholdning, økt indre ro og evne til å tåle stress er ofte effekter av yoga.

I undervisningen bruker vi tydelige instruksjoner som gjør det enkelt å følge. Vi bruker hjelpemidler som pledd, blokker og belte for å tilgjengeliggjøre stillingene slik at du får best mulig effekt på en trygg måte.

Timene er både aktive og rolige, avhengig av type time og nivå. De har et avslappet preg samtidig som de er motiverende og gir utfordring. Yoga er et verktøy for å oppnå et mer balansert liv, både fysisk, mentalt, psykisk og spirituelt, og tiden på matta er en investering i eget liv.

 

Yoga-timene går hver tirsdager fra kl 11-12 i lokalet vårt på Tennebekk (Loddefjord)

 

Vår yogainstruktør er sertifisert Iyengar yogalærer og underviser i dette. Les mer om henne her.

Pris kr 950,-  for 5 yoga-timer.

 

Ubrukte timer kan benyttes på senere kurs eller på Bona Vita Yoga på Straume.

Dersom du tror dette kan passe deg, ta kontakt på telefon 56 12 69 66 eller pr e-post.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?