Muskelterapi

Muskelterapi

Muskelterapeutens viktigste oppgave er å løse opp spenninger i muskulaturen. Spenninger kan oppstå på grunn av dårlig arbeidsstilling eller anstrengelser, men kan også ha følelsesmessige årsaker som sinne, stress og angst. Slike spenninger setter seg i kroppen og kan gi smerter i for eksempel rygg, skulder, nakke, hofter og knær. I slike tilfeller kan muskelterapi være den rette behandlingen.

Om muskelterapi som behandlingen:

Ulike former for massasje er en av de viktigste behandlingsmetodene mot muskelspenninger og har stor betydning for velvære for kropp og sjel. Regelmessig muskelterapi kan ha effekt i form av økt lymfesirkulasjon, senker blodtrykket, gir høyere stresstoleranse og høyere smertetoleranse, bedre kontakt med muskulatur og forbedre koordinasjon.

Muskel- og leddterapeuten i Meraki Helse tilbyr ulike behandlingsformer som medisinsk massasje, idretts massasje og lymfemassasje.

Previous slide
Next slide

Muskel- og leddterapeuten i Meraki Helse tilbyr ulike behandlingsformer som medisinsk massasje, idretts massasje og lymfemassasje, og samarbeider tett med våre andre terapeuter og andre helseprofesjoner.

Denne massasjeformen løsner spenninger i vevet som ligger rundt og utenpå muskulaturen. Dette bidrar til en bedre sirkulasjon og kommunikasjon mellom kroppens funksjoner, spesielt bindevev og sener.

Medisinsk Massasje passer for alle som sliter med stive muskler.

Denne typen massasje går dypt i vevet. Den har som mål å akselerere restitusjonen av skadet eller anspent muskulatur. Det kan dreie seg om å bedre elastisiteten i muskler, redusere arrvev i forbindelse med skader, samt stimulere kroppen til å kvitte seg med overflødig væske og hevelser.

Denne behandlingsformen kan være med på å forbedre idrettsutøverens muskulatur og bløtvev. På denne måten kan behandlingen være med på å øke utøverens prestasjon.

Lymfesystemet er kroppens avfallstransport og en viktig del av immunforsvaret. Ved lymfemassasje blir muskulaturen mer elastisk fordi man får i gang lymfesystemet og fjerner slaggstoffer. På denne måten kan man få bedre næring til cellene i kroppen.

Lymfemassasje kan ha en positiv effekt på forbrenningen. Behandlingen har også vist seg å kunne ha effekt på hevelser i kroppen, muskelspenninger, hodepine og arr etter operasjoner.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?