Lymfedrenasje med vakuum

Lymfedrenasje med vakuum

Lymfedrenasje med vakuum er en effektiv behandling for ‘storrengjøring av hele kroppen’.

Lymfesystemet i kroppen vår ivaretar mange viktige funksjoner og er en viktig del av immunforsvaret vårt. Lymfesystemet virker parallelt med blodsystemet og derfor er god sirkulasjon av både blod og lymfe viktig for å unngå opphopning av vann og avfallstoffer. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene rundt om i kroppen. De hvite blodlegemene er avgjørende for immunforsvaret ettersom de bekjemper virus og bakterier som har kommet seg forbi det ytre immunforsvaret.

Hvem har effekt av Lymfedransje;

Når lymfesystemet ikke fungerer som det skal kan det gi symptomer som smerter i muskulaturen, hevelser i ankler, kalde føtter og hender, spenninger i hode/nakke, leggkramper, samt en generell stivhet i kroppen.

Lymfedrenasje har vist å ha effekt ved behandling av:

  • fibromyalgi
  • høyt blodtrykk
  • hovne/urolige ben
  • fordøyelsesproblemer
  • væskeansamling
  • cellulitter
  • overvekt
  • dårlig blodsirkulasjon.

Man bør ha 4-5 behandlinger for å oppnå god effekt.

Musklene er den naturligste og viktigste mekanismen som, ved å presse på lymfeårene, presser lymfevæsken frem mot lymfe-knutene. Hvis kroppens muskler ikke er aktive, vil dette medføre at lymfesystemet ikke fungerer som det skal, og at kroppen trenger hjelp ved å motta en lymfedrenasje. Selve behandlingen utføres med kompressor som er koblet til små glasskolber som lager vakuum. Vakuumet stimulerer lymfesystemet og skaper et undertrykk som blant annet bidrar til økt blodsirkulasjon. Utskillelsen av avfallsstoffer øker og oppsamlede giftstoffer finner veien ut etter hyppige toalettbesøk. Resultatet er ofte mer overskudd og energi. Vakuumbehandlingen ”masserer” dypt og er en skikkelig grunnbehandling av kroppen.

Previous slide
Next slide

Ønsker du å prøve lymfedrenasje med vakuum?

I Meraki Helse er det Lars Kallevåg som tilbyr denne behandlingsformen.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?