Pasient historier

De siste 15 årene har jeg vært plaget med migrene og smerter i muskel og skjelett. Jeg har helt siden jeg ble syk fått regelmessig behandling av ulike behandlere. Det siste året har jeg gått til Meraki Helse og sitter igjen med en følelse av å bli ivaretatt på en helt spesiell måte. Fra første stund har behandlerne på Meraki sett helhetlig på kroppen og symptomene mine, og jeg har fått en skreddersydd og tverrfaglig behandling

Meraki helse består av folk med solid faglig tyngde, og som virkelig brenner for jobben sin. De samarbeider utrolig godt, og bruker hverandres styrker til beste for meg, og er opptatt av å finne ut hva som er den beste behandlingsformen for meg og mine utfordringer. Jeg føler meg svært godt ivaretatt.

Jeg har gått til flere behandlere hos Meraki Helse i mange år. Kiropraktor Bjørn Erik Grønnevik har jeg gått til siden 1997, og slet med bekkenløsning. Jeg har alltid følt meg prioritert og ivaretatt. I de senere år har jeg hatt god hjelp av de andre terapeutene også. Når Meraki Helse startet opp ble det naturlig for meg å følge med.

En ny ting de tilbyr er samarbeid på tvers av kompetanse. Det er en ganske kul opplevelse å ligge på benken for strukturell behandling og nåler, så kommer kiropraktoren inn for å gjøre en liten «knekk» for å gi maksimum utbytte av behandlingen – og uten noe tillegg i pris attpåtil!

Meraki Helse er for meg som med fastlegen, mitt naturlige valg når det er deres ekspertise jeg trenger.

Meraki Helse har og fortsetter å bidra til at jeg kan fortsette som toppidrettsutøver. Som landslagsutøver i karate legger jeg ned ekstremt mye tid i trening og prioriterer idretten min høyt. Dette opplever jeg at terapeutene hos Meraki Helse forstår og at de ønsker å bidra til at jeg kan fortsette idrettskarrieren min.

Jeg fikk en kneskade for 2 år siden, og etter å ha prøvd mange forskjellige fysioterapeuter med liten oppfølgning og uten bedring, fryktet jeg at jeg måtte legge idretten på hyllen. På slutten av 2019 fikk jeg anbefalt Meraki Helse av en bekjent. Jeg begynte da først hos Marianne, og etter hvert koblet hun på andre terapeuter og de har jobbet og jobber fortsatt tett sammen for å få kneet mitt så bra som overhodet mulig.

Hos Meraki Helse opplever jeg å bli tatt på alvor, de er profesjonelle, de jobber virkelig tverrfaglig – hver terapeut inkluderes med sitt spesialfelt, og i tillegg opplever jeg at mottakelsen på klinikken er familiær, varm og innbydende, og at de virkelig bryr seg om meg.

Jeg er på bedringens vei, og takket være terapeutene hos Meraki Helse kan jeg nå fortsette veien mot VM i Tokyo sommeren 2021.

Veldig fornøyd med behandlingene jeg har fått hos Meraki Helse. De som jobber der er profesjonelle og man blir alltid møtt med et smil! Jeg har hatt flere plager de siste årene og har prøvd medisiner og operasjoner uten hell, men etter å ha prøvd behandling hos Meraki har jeg endelig blitt kvitt plagene.

Anbefaler Meraki Helse på det sterkeste. Har fått fantastisk hjelp og service.

Your Cart

Hva leter du etter?