Bedriftsavtale

Meraki Helse kan tilby bedriftsavtale med din bedrift. Vi tilbyr et tverrfaglig team bestående av kiropraktor, fysioterapeut, muskelterapeut, akupunktør, personlig trener og ergoterapeut.

Hvorfor inngå i en bedriftsavtale med Meraki Helse?

En bedriftsavtale innebærer at dine ansatte har en trygg og fast helseleverandør hvor de kan få riktig og effektiv behandling utført av kunnskapsrike terapeuter.

Fordelen ved å ta helsen til sine ansatte på alvor viser seg å være meget viktig for både arbeidstilfredshet og effektivitet, i tillegg til økt motivasjon og lavt sykefravær. Ved å la oss ivareta helse og velvære hos dine ansatte styrker du deres motivasjon, effektivitet og det interne miljøet i bedriften.

Dine ansatte er hjertelig velkomne til våre lyse og trivelige lokaler på Straume, Sotra eller på Tennebekk, Loddefjord.

I tillegg til behandling ved oppståtte skader/lidelser tilbyr Meraki Helse arbeidsplassvurdering. Vurderingen gjøres sammen med dere av vår fysioterapeut og/eller ergoterapeut og har som mål å optimalisere arbeidsforholdene slik at skader og sykefravær forebygges, og produktiviteten styrkes.

Fordelene med en bedriftsavtale er:

  • Redusert sykefravær
  • Reduserte kostnader
  • Økt effektivitet og motivasjon
  • Økt positivt omdømme
  • Et bedre arbeidsmiljø
  • De ansatte føler seg sett og ivaretatt av arbeidsgiver

Meraki Helse ønsker å bidra til at din bedrift blir en suksessbedrift, der i ansatte trives og har det bra. 

Vi har avtaler med bedrifter, og vi møter dere gjerne for en uformell prat dersom din bedrift skulle være interessert i en avtale med en fast helseleverandør. Ta kontakt med oss på telefon 56 12 69 66 eller send oss en e-post, dersom du ønsker å vite mer om fordelene ved en bedriftsavtale, og hvordan nettopp din bedrift kan dra nytte av et tiltak som dette

Fyll ut skjema så tar vi kontakt med deg for å avtale nærmere

    Your Cart

    Hva leter du etter?