Barseltrening

Barseltrening er en gruppetrening som passer perfekt for deg som er hjemme i permisjon, og som ønsker å komme i gang med trygg trening etter fødsel. Timene er lagt opp slik at det er lett for hver enkelt å variere intensitet og motstand under øvelsene. Du kan dermed delta på timen uavhengig av hvor lenge etter fødselen du starter å trene, og hvilken form du er i.

Dette kurset foregår i gruppe og babyen din får selvfølgelig våre med på treningen. Målet med dette kurset er at du skal bli bedre kjent med kroppen din som har forandret seg mye gjennom både svangerskap, fødsel og barseltiden.

Dette kurset vil du ha nytte av resten av livet 🙂

Denne timen passer for deg: 

Timen passer like godt for deg som har vært i god form før fødsel, som for deg som er nybegynner.

Vi anbefales at du venter til rundt 6 uker etter fødsel før du starter å trene. Kroppen trenger hviletid. Les gjerne mer om dette på nettsiden til NHI.

På kurset vil du lære deg hvordan du kan bevege deg riktig for å unngå belastningsskader. Du vil også lære hvordan du kan trene kroppen trygt slik at du kan bli en aktiv skadefri mamma. Du vil få kunnskap om hva du bør trene etter en fødsel og hvorfor denne treningen er så viktig. Vi har stort fokus på babyen sin trivsel, og vår erfaring er at både mor og baby koser seg stort på treningene!

Mange kvinner har dårlig kontakt med bekkenbunnsmuskulaturen etter graviditet og fødsel. Dette kan gi ulike problemer som for eksempel inkontinens, smerter i hofte, bekken og rygg. Mange kan også ha redusert nytelse ved sex. Dette kurset vil lære deg å styrke bekkenbunnen, men også hvordan du kan trene for å styrke muskulaturen i mage, hofte, rygg, skuldre og armer. Vi anbefaler at du venter til rundt 6 uker etter fødsel får du starter å trene. Kroppen trenger hviletid.

Under timen vil man kunne bruke babyene som motstand under øvelsene, i tillegg til andre hjelpemidler som vekter eller strikk. Dette gir mor og barn en kjekk lekestund sammen med. Det er også en  flott mulighet til å få med seg tips til øvelser å gjøre hjemme, få møte andre nybakte mødre i samme situasjon og ikke minst kommet i gang med trening etter fødsel.

Kurset vil bli ledet av vår dyktige fysioterapeut Isabelle og varer i 5 uker og koster 1200,-

Velkommen på Kurs!

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?