Synne Fredheim Aronsen

Stilling: Kiropraktor og Personlig trener

Synne uteksaminerte i 2020 fra Anglo European University College of Chiropractic. Hun har tidligere erfaring som personlig trener og har gjennom sin utdannelse som kiropraktor fått en spesiell interesse for behandling, rehabilitering og opptrening av akutte og langvarige smertetilstander og nevrologiske plager.

 

Synne bruker i hovedsak behandlingsformer som leddmanipulasjon, tiggerpunktbehandling og muskulære teknikker i tillegg til rehabilitering og trening.

Hun behandler pasienter i alle aldersgrupper og har en variert bakgrunn innen idrett som gjør henne spesielt interessert i prestasjonsfremmende behandling og trening hos idrettsutøvere og mosjonister i tillegg til nevrologiske og langvarige smertetilstander.

 

Målet med behandlingen er rask smertelindring, forebygging og gi deg verktøyene du trenger for å forebygge fremtidige plager.

 

Som personlig trener har hun en spesiell interesse for hvordan trening kan hjelpe deg bli sterkere og lindre kroniske smerter. På denne måten vil du som pasient få et optimalt utbytte av treningen din.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?