Marianne Sunde Grønnevik

Stilling: Muskel og leddterapeut, Medisinsk akupunktør, Kostholdsveileder

Marianne startet sin private praksis i 2002 på Søreide. Hun har bakgrunn som offiser fra forsvaret og som ergoterapeut og muskelterapeut. Før hun startet i det private har Marianne erfaring fra nevrologisk rehabilitering og har jobbet ved ulike sykehus.

 

Marianne har stort engasjement i forhold til jobben sin og har vært på en kontinuerlig reise i videreutdanning for å kunne hjelpe flest mulig med sine helseplager. Hun er selv operert i rygg og skuldre og mange av hennes behandlingsformer har hun selv hatt gode erfaringer med. Hun er medisinsk akupunktør med spesialisering i intramuskulær nåling (IMS), elektroterapi og ynsa (skalleakupunktur). Hun har tradisjonell Coaching utdannelse og coaching innenfor stress og utbrenthet. Marianne har også tatt utdannelse innen behandling av fascia og innehar tittelen Strukturell Integreringsterapeut. Hun foretar lymfemassasje og holder i dag på med en videreutdannelse i viceral manipulasjon. Både lymfebehandlingen og videreutdannelsen innen Viceral behandling er en naturlig utvikling og fordypning innen den strukturelle behandlingsformen. I årenes løp har Marianne opplevd hvor viktig det er med kosthold i forhold til egen helse. Hun har derfor fordypet seg innen ernæring og tilbyr kostholdsveiledning i sin klinikk.

 

Om du som pasient trenger hjelp til øvelser og trening vil hun selvsagt hjelpe deg med å sette opp et program med progresjon som er tilpasset deg og din kropp.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?