Irmelin Byrkjeland Austefjord

Stilling: Fysioterapeut

Irmelin fullførte sin utdannelse som fysioterapeut høsten 2018 ved Høgskolen på Vestlandet i Bergen. Etter endt utdanning gjennomførte hun turnustjeneste både i kommunehelsetjenesten og ved et rehabiliteringssenter. Etter turnustjenesten etablerte Irmelin seg som privatpraktiserende fysioterapeut i Førde kommune, og fra 2020 har hun vært ansatt ved Meraki Helse. For øyeblikket gjennomfører Irmelin deltidsstudier i England for å kvalifisere seg som manuellterapeut. Hun er kjent for sitt sterke engasjement og entusiasme for læring. 

Irmelin behandler ett bredt spekter av pasienter, og tar imot pasienter med akutte eller langvarige problemstillinger/skader. Hun har spesiell interesse for skulder-, nakke-, rygg- problematikk, og bruker hovedsakelig behandlingsformer som treningsveiledning, triggerpunktbehandling, dyp massasje, mobilisering, nåler (IMS) og slyngerehablitering. 

I sitt arbeid som privatpraktiserende fysioterapeut har Irmelin dedikert mye tid til å veilede pasienter inn i aktivitet og trening samt utvikle individuelle treningsprogram. Hun legger også stor vekt på forebyggende tiltak, og behandler mange som ikke nødvendigvis er syke eller skadet. Målet med behandlingen er å lindre smerte, forebygge plager og styrke kroppen etter skade eller operasjon.

Timebestilling

Vi ønsker at du raskt skal få time hos oss.
Bruk vår onlinebestilling og finn ønsket tidspunkt.

Finner du ikke time på nett, kan du ringe oss direkte

Your Cart

Hva leter du etter?